torstai 1. joulukuuta 2016

Still alive part.2

Tämä viikko lähtikin käyntii mielenkiintoisesti!! Päästiin harjottelemaan tikkien ompelemista. Ja todenmukaisemmaksi sen teki että tikkailtiin sitten ihan possun lihaa🐽🐽 suomessa harjoitellaan tikkaamista vaahtomuoviin/patjaan, nii olihan toi nyt paljon mielenkiintosempaa ja todellisemman tuntusta.
Ompeluharjoitusten jälkee päästiinki toisen maan lumoihin, kiinalaisee temppelii. Se oli kyl näkemisen arvonen paikka! Darussanee (ihana opettaja kampukselta) kerto samalla kiinalaisesta kulttuurista ja mitä mikäkin "symboli" siellä temppelissä meinas, niitä siellä oliki sitte sadoittain 😅
Apinavuorella käytii kattelee apinoita joita oli siellä ihan pilvin pimein 😂 Hyppeli vaa siellä tiellä ja auton katoilla.
Ja taaas asiaaan.
Ollaan kans päästy tutustumaan HIV lasten orpokotiin. Odotimme vierailua paljon ja oli odotuksen arvoinen sekä silmiä avaava. Surullista ajatella miten heidät on joko vain hylätty tai osalla ei ole vanhempia olemassa ollenkaa. Lapsia orpokodissa oli 30, 14 tyttöä ja 16 poikaa. Pojat ja tytöt nukkuivat omissa rakennuksissaan. Jokasella rakennuksella oli ns "äitihahmo". Nuorin oli 3 vuotias ja vanhin 20. He saavat olla siellä niin pitkään kuin haluavat, kuhan käyvät koulua tai tekee töitä. Oli kyllä niiin sulosia tapauksia että ois vaikka muutaman voinu mukaan ottaaa😌
Pari päivää tutistuttiin yliopiston omaan sairaalaan. Siellä oli vähän luennon omaista sekä sit kans kierreltiin osastoilla. Siistin olonen paikka mut hiton kuuma! Mutsiis kolmivuorotyötä sielläkin tekevät.
Päästiin testaamaan perusteellinen thai hieronta😅 oli kyllä rentouttava kokemus.. koko kroppa hierottiin ja sit kans semmosilla kuumilla kangas möykyillä paineltiin kipeitä lihaksia.
Tehtiin jonkinnäköstä kipusalvaa. Saatiin niitä muutama kappale mukaankin työpalkaksi😂 voiteen tarkoitus on avata ja auttaa kipeisiin lihaksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti