maanantai 12. joulukuuta 2016

Vierailuja ja lisää vierailuja

Uus viikko taas lähteny käyntii mielenkiintosesti, päästii tutustumaa Chon Burin syöpösairaalaa.
Siellä oli erikseen naisten ja miesten osasto, lapsia ei ollenkaa. Lapset hoidetaa julkisissa ja yksityisissä sairaaloissa. Tunnelma aika haikea siellä, omaisia paljon katsomassa toipilaita. Päästii myös teho-osasto siellä tsekkaamaa ja siellä yksityisissä huoneissa vain pari potilasta. Hoitaja esitteli paikat, sädetyshuoneet ja muut kuvaukset. Yhden sellaisen kuvauskoneen käyttöjärjestelmä on suunniteltu Helsingissä, se mies esitteli meille sitä ihan täpinöissään 😂 Syötii sitte yhessä lounas siellä. Hoitajat pääs vähän harjottelemaa suomenkieltäki 😂 Oli niin kiinnostuneita suomalaisesta kulttuurista. Saatii sairaalasta ihanat vaaleenpunaset nallet matkaa 😍
Kampus alueen omassa sairaalassa päästiin kans käymää kattomassa miten täälä hemodialyysi toimii. Siellä meille näytettii yksityiskohtasesti miten koneita käytetää ja miten ne puhdistetaa. Aikalailla samat systeemit ku suomessaki.
Täälä Buraphan kampus alueella on myös oma päiväkoti lapsille. Kolme ryhmää kultakalat, merihevoset ja delfiinit. Nuorimmat siel oli 5kk vanhoja, niiin ihania pieniä 😍 Ja vanhimmat 5v. Päästii siellä seuraamaa lasten erilaisia päivätoimintoja ja ruokailua. Tosi nuoretki osas hyvät käytöstavat jo pienestä pitäen.
Illatkin sitten ollaanki oltu rannalla ja vietetty aikaa yhessä 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti