sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Still alive

Taas on muutama päivä hurahtanut viime postauksesta!
Käytiin pattayalla yksityisessa sairaalassa, siellä oli huikeen hienot tilat ja aulassa jopa mies puku päällä soittamassa pienoa. Sairaala oli kuin hotelli, hintatasoki luultavasti sen mukasta... Potilashuoneissa oli omat keittiöt, vessat, parvekkeet merinäkymällä sekä isot hienot taulutelkkarit.
Kävimme sitten toisena tutustumassa julkiseen sairaalaan, mikä oli taas ihan eri tasoa kun yksityinen... Potilaita oli laitettu käytäville, ku osastot oli niin täynnä. Ilmastointia ei ollu, tuulettimiaki vaa muutama kappale, voi vaa kuvitella millaset oltavat siellä 30asteessa sairaana voi olla. Hoitajilla ei ollenkaa vuosilomia eikä vapaapäiviä, tekee välillä kahta vuoroa päivässä, yhen vuoron kesto 8h. Kolmivuorotyö, ihan niinku meillä suomessaki.
Tähän mennessä mielenkiintoisinta oli päästä seuraamaa synnytystä vierestä. Se oli hurjan näköstä 😱 Siinä vaiheessa ku lapsi oli saatu maailmaan onnistuneesti, meinas tulla sen verran huono olo, et piti mennä haukkaamaa happea toisee huoneesee. Kaikesta huolimatta oli kuiteki hyvä kokemus päästä täällä näkemää synnytys.
Yhtenä iltana mentiin pattayalle kiertelemään ostaria, jonka jälkeen päästiin katsomaa kuuluisaa alcazar ladyboy showta. Esityksen jälkeen otettiin yhteiskuvia esiintyjien kanssa 😊
Viikonloppuvapaat onki sitte vietetty suurimmaks osaks rannalla aurinkoa ottaen ☀ Lauantaina käytiin Thaimaalaisilla jazz festareilla, musiikki kuulosti hyvältä vaikkei siitä mitää tajunnukkaa, hirveesti ihmisiä siellä ainaki oli! Huomenna taas palataan arkeen ja opiskelun pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti