maanantai 21. marraskuuta 2016

Alkujännitystä

Moikka!
Lauantaina lähdimme matkaan (suomen aikaan 18.55) maailman toiselle puolelle, Thaimaahan. Lento kesti jopa 9h, mutta onneksi lentokoneessa oli kaikenlaisia mukavuuksia. Kuten esim. jokaisella oma näyttö mistä pystyi katsomaan valitsemiaan elokuvia, kuuntelemaan musiikkia ja seuraamaan tarkemmin lentoa, unohtamatta ruokailuja!
Meitähän siis lähti kuusi opiskelijaa. Kaikki ovat valmistuvia lähihoitajaopiskelijoita, suuntautumisalana sairaanhoito ja huolenpito. Lisäksi mukaamme lähti yksi opettaja muutamaksi päiväksi.
Kone laskeutui Bangkokiin ( Thaimaan aikaan) aamulla yhdeksän jälkeen. Aikaerohan on siis Thaimaassa +5h Suomea edellä.  Lentokoneesta päästyämme yllätyimme kuinka kuuma kostea ilma oli, lämmintäkin oli jopa +32 astetta. Meille oli varattu kyyti, tilataksi, jotta kaikki mahtuisimme kerralla hotelille. Vasta siinä matkalla oikeasti tajuttiin, että täällä sitä ollaan. Fiilikset ovat huikeat ja odottavat.
Heti hotellille päästyä saatiin jokainen hienot alkumaljat, se oli kyllä tosin vähän hassun makuista, mutta olihan se ajattelevaista. Yllätyimme kovasti siitä, miten paikalliset kehtasivat kuvata meitä kysymättä "salaa". Heti piti päästä tietenkin kokeilemaan kattoterassilla olevaa allasta!
Tässä alla muutamia kuvia alkumatkasta :)
Lämpöisin terveisin Janita ja Anni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti